Staromodny Gotowany Francuski Dressing

Staromodny Gotowany Francuski Dressing
Przepis staromodny gotowany Francuski Dressing jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 60 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jeśli masz cukier, cayenne, nasiona selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Spróbuj Brown Derby Old Fashioned French Dressing, Powoli Gotowany Francuski Dip, oraz Francuska Zupa Cebulowa Wolno Gotowana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 1-do 1 1/2-quart patelni, wymieszać 1/3 szklanki cukru i 1 łyżeczka skrobi kukurydzianej. Wymieszać w 1/2 szklanki octu cydr. Mieszaj na dużym ogniu, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wlać do blendera i dodać 1/3 szklanki posiekanej cebuli, 1 obrany ząbek czosnku, 1/4 szklanki catsup, 2 łyżeczki Worcestershire, i 1/8 łyżeczki cayenne; wirować, aż będzie gładka. Po uruchomieniu blendera stopniowo wlać 2/3 szklanki oleju sałatkowego. Wymieszać w 1/4 łyżeczki nasion selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Nasiona SeleraNasiona Selera
Olej SałatkowyOlej Sałatkowy
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Ochłoń.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia0
Magazyn