Staromodny Gotowany Francuski Dressing

Staromodny Gotowany Francuski Dressing
Przepis staromodny gotowany Francuski Dressing jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 60 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jeśli masz cukier, cayenne, nasiona selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Spróbuj Brown Derby Old Fashioned French Dressing, Powoli Gotowany Francuski Dip, oraz Francuska Zupa Cebulowa Wolno Gotowana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 1-do 1 1/2-quart patelni, wymieszać 1/3 szklanki cukru i 1 łyżeczka skrobi kukurydzianej. Wymieszać w 1/2 szklanki octu cydr. Mieszaj na dużym ogniu, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Wlać do blendera i dodać 1/3 szklanki posiekanej cebuli, 1 obrany ząbek czosnku, 1/4 szklanki catsup, 2 łyżeczki Worcestershire, i 1/8 łyżeczki cayenne; wirować, aż będzie gładka. Po uruchomieniu blendera stopniowo wlać 2/3 szklanki oleju sałatkowego. Wymieszać w 1/4 łyżeczki nasion selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Nasiona SeleraNasiona Selera
Olej SałatkowyOlej Sałatkowy
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Ochłoń.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia0
Magazyn