Staromodny Chrupiący Truskawkowo-Rabarbarowy

Staromodny Chrupiący Truskawkowo-Rabarbarowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj staromodny chrupiący truskawkowo-rabarbarowy. Jedna porcja zawiera 818 kalorii, 8G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka łodyg rabarbaru, cynamon, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chrupiące Truskawkowo-Rabarbarowe, Truskawkowy Rabarbar Chrupki, oraz Chrupiące truskawkowo-rabarbarowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W misce wrzucić rabarbar z 3/4 szklanki cukru i odstawić na 15 minut, mieszając od czasu do czasu. W innej misce wrzucić truskawki z pozostałym 1/2 szklanki cukru i odstawić na 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Za pomocą łyżki z rowkiem przełożyć rabarbar do truskawek; wyrzucić sok z rabarbaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać skrobię kukurydzianą, sok z cytryny i wanilii do owoców i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
4
Przenieś mieszaninę do szklanego naczynia do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
5
Połącz wszystkie składniki w średniej misce. Używając blendera do ciast lub palców, wymieszaj składniki, aż uformują się duże okruchy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Polewę posypać równomiernie nadzieniem i piec przez 30 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 325 i kontynuuj pieczenie przez około 30 minut dłużej, aż nadzienie owocowe będzie bulgotać, a polewa będzie ładnie rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Niech Rest chrupiące na 10 do 20 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn