Staromodny Chrupiący Truskawkowo-Rabarbarowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj staromodny chrupiący truskawkowo-rabarbarowy. Jedna porcja zawiera 818 kalorii, 8G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka łodyg rabarbaru, cynamon, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chrupiące Truskawkowo-Rabarbarowe, Truskawkowy Rabarbar Chrupki, oraz Chrupiące truskawkowo-rabarbarowe.
Instrukcje
W misce wrzucić rabarbar z 3/4 szklanki cukru i odstawić na 15 minut, mieszając od czasu do czasu. W innej misce wrzucić truskawki z pozostałym 1/2 szklanki cukru i odstawić na 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Za pomocą łyżki z rowkiem przełożyć rabarbar do truskawek; wyrzucić sok z rabarbaru.
Dodać skrobię kukurydzianą, sok z cytryny i wanilii do owoców i dobrze wymieszać.
Przenieś mieszaninę do szklanego naczynia do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali.
Połącz wszystkie składniki w średniej misce. Używając blendera do ciast lub palców, wymieszaj składniki, aż uformują się duże okruchy.
Polewę posypać równomiernie nadzieniem i piec przez 30 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 325 i kontynuuj pieczenie przez około 30 minut dłużej, aż nadzienie owocowe będzie bulgotać, a polewa będzie ładnie rumiana.
Niech Rest chrupiące na 10 do 20 minut przed podaniem.