Staromodny Brązowy Chleb

Staromodny Brązowy Chleb
Staroświecki brązowy chleb może być tylko chlebem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 32 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 3G tłuszczu i w sumie 122 kalorie. 6 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś aktywne drożdże, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 28%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Spróbuj Staromodny Brązowy Masło Funt Ciasto, Brązowy Derby Staromodny Francuski Opatrunek, oraz Szynka staromodna z brązowym cukrem i polewą musztardową dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce zalej wrzątkiem owies. Dodaj masło i melasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić, aż mieszanina ostygnie do 120°-130°, od czasu do czasu mieszając.
3
W innej misce wymieszaj 3-1 / 2 szklanki mąki, drożdży i soli. Ubij w mieszance owsianej, aż się połączy. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
5
Umieść w natłuszczonej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Uderz ciasto. Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię; podziel na pół. Uformuj bochenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PunchPunch
7
Umieść w dwóch natłuszczonych 9-calowych. x 5-w. Patelnie bochenkowe. Przykryj i odstaw do podwojenia, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
8
Piec w temperaturze 375° przez 35-40 minut lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
9
Wyjmij z patelni na ruszty, aby ostygły.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn