Staromodne ciasteczka owsiane III
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Staromodne ciasteczka owsiane III. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Za 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 60. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 31 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką ekstrakt z migdałów, sodę oczyszczoną, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 10%. Staromodne Ciasteczka Owsiane Z Rodzynkami, Staromodne Ciasteczka Owsiane Z Melasy, oraz Staromodne ciasteczka owsiane są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w podanej kolejności. Ciasto przechowywać w lodówce przez kilka godzin lub na noc, aby uzyskać gęstą konsystencję.
Upuść zaokrągloną łyżeczkę na lekko natłuszczoną blachę do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) 12-14 minut.
Odstaw na 1 minutę przed wyjęciem z blachy do pieczenia.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Ciasteczka owsiane można łączyć z kremową Sherry, Maderą i Prosecco. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "