Staromodna Zupa Z Indyka
Staromodna zupa z indyka to bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Za 34 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 22 porcje z 69 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Ten przepis z Taste of Home wymaga pomidorów w puszkach, indyka, selera i groszku. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 10 minut. Z łyżką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Staromodna Zupa Z Makaronem Z Indyka, Staromodny Pasztecik Z Indyka Topi Się, oraz Dobry Staromodny Pijany Indyk.
Instrukcje
Tuszę z indyka i wodę włożyć do holenderskiego piekarnika lub czajnika do zupy; powoli doprowadzić do wrzenia na małym ogniu. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1-1/2 godziny.
Usuń tuszę i wyrzuć. Odcedź bulion przez durszlak wyłożony gazą. Jeśli używasz natychmiast, odtłuść tłuszcz lub wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc; usuń tłuszcz z powierzchni. Wywar można przechowywać w lodówce do 3 dni lub zamrozić na 4 do 6 miesięcy.
W przypadku zupy włóż odcedzony bulion na patelnię.
Dodaj indyka, warzywa, ryż, bulion i przyprawy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut lub do miękkości ryżu i warzyw.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Dr. poluzuj Dr. L Riesling. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
![Dr L Riesling]()
Dr L Riesling
"...zaskakująco złożona i wyjątkowa wartość w prawie suchym Riesling... Po cytrynowym, zielonym jabłku, mokrym kamieniu i lekko kwiatowym aromacie następuje chrupiące, nasycone łupkiem podniebienie i wykończenie soczystych cytrusów i jabłek, olejów orzechowych, soli mineralnych i mokrego kamienia..."- Wine Advocate " to wino musi być jedną z najlepszych ofert w Mosel Riesling. "Wprowadzający" Riesling Ernsta Loosena charakteryzuje się smakami świeżej brzoskwini i moreli, zrównoważonymi sporą ilością orzeźwiającej kwasowości. Świetny aperitif."- Magazyn Food & Wine