Staromodna Zupa Wołowo-Warzywna

Staromodna Zupa Wołowo-Warzywna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj staromodnej zupy wołowo-warzywnej. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 5G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 14 i kosztuje 85 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cebuli, bulion błyskawiczny o smaku wołowiny, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, Stek Zupa (Zupa Wołowa Jarzynowa), oraz Zupa Wołowo-Warzywna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 8-quart stockpot lub holenderski piekarnik, umieścić kości wołowiny i wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość WołowaKość Wołowa
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut. Usuń i wyrzuć wszelkie pozostałości, które unoszą się na powierzchnię.
3
Dodać bulion, sól, pieprz, tymianek i liście laurowe. Wróć do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 2 do 2 1/2 godziny dłużej lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Usuń kości wołowe i liście laurowe z bulionu. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz z bulionu. Gdy kości są wystarczająco chłodne, aby poradzić sobie z nimi, usuń mięso z kości; pokrój na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kość WołowaKość Wołowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Powrót mięsa do bulionu. Wymieszać wszystkie pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje14
Ocena Zdrowia35
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn