Staromodna Zupa Wołowo-Warzywna

Staromodna Zupa Wołowo-Warzywna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj staromodnej zupy wołowo-warzywnej. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 5G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 14 i kosztuje 85 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cebuli, bulion błyskawiczny o smaku wołowiny, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, Stek Zupa (Zupa Wołowa Jarzynowa), oraz Zupa Wołowo-Warzywna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 8-quart stockpot lub holenderski piekarnik, umieścić kości wołowiny i wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość WołowaKość Wołowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut. Usuń i wyrzuć wszelkie pozostałości, które unoszą się na powierzchnię.
3
Dodać bulion, sól, pieprz, tymianek i liście laurowe. Wróć do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 2 do 2 1/2 godziny dłużej lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Groszek Goya®Groszek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Usuń kości wołowe i liście laurowe z bulionu. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz z bulionu. Gdy kości są wystarczająco chłodne, aby poradzić sobie z nimi, usuń mięso z kości; pokrój na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kość WołowaKość Wołowa
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Powrót mięsa do bulionu. Wymieszać wszystkie pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
6
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje14
Ocena Zdrowia35
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn