Staromodna Szynka Glazurowana

Staromodna Szynka Glazurowana
Staromodna szynka Glazurowana może być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 2,07 USD za porcję. To danie główne ma 1356 kalorii, 115g białka, oraz 89g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką krążki ananasa, liście tymianku, sok ananasowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1302 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 97%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Staromodna Szynka Glazurowana, Staromodna Szynka Glazurowana, oraz Staromodna Pieczona Szynka.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Umieść ruszt piekarnika na środku piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
W małej misce wymieszaj musztardę Dijon, brązowy cukier i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
RamięRamię
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Włóż szynkę do dużej brytfanny, tłustą stroną do góry. Szynkę natrzeć polewą musztardową.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Wlej sok ananasowy na dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Włóż szynkę do piekarnika i piecz przez 2 godziny, szczotkując co 20 minut sokiem ananasowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjmij szynkę z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Obróć piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Za pomocą wykałaczek ozdobnie przyklej pierścienie ananasa wokół szynki i umieść wiśnię na środku pierścienia ananasa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierścienie AnanasowePierścienie Ananasowe
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
10
Lekko posyp krążki ananasa brązowym cukrem. Wróć do piekarnika bez przykrycia i piecz, aż ananasy staną się jasnozłotobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierścienie AnanasowePierścienie Ananasowe
RamięRamię
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Wyjmij z piekarnika na półmisek i odstaw na 15 minut przed pokrojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia39
Magazyn