Staromodna fasola po pieczeniu wymaga około około 45 minut od początku do końca. Na $1.3 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Jedna porcja zawiera 502 kalorie, 19g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka musztardy, mielonej wołowiny, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest to spowodowane moim uzależnieniem od pieczenia. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Staromodna Fasola Po Pieczeniu, Staromodna Fasola Po Pieczeniu, oraz Staromodna Fasola Po Pieczeniu.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
2
Na patelni, brązowy boczek, mielona wołowina i posiekana cebula.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
W międzyczasie wymieszać oba cukry, ketchup, sos barbecue, melasę, chili w proszku, sól, pieprz i musztardę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
4 Szklanki Mąki Pszennej
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(albo Zwykłe)
4
Odcedzić nadmiar tłuszczu i wymieszać z fasolą i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
5
Piec w temperaturze 177° przez 1 godzinę i 15 minut.