Staromodna Fasola Po Pieczeniu
Staromodna fasola po pieczeniu wymaga około około 45 minut od początku do końca. Na $1.3 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Jedna porcja zawiera 502 kalorie, 19g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka musztardy, mielonej wołowiny, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest to spowodowane moim uzależnieniem od pieczenia. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Staromodna Fasola Po Pieczeniu, Staromodna Fasola Po Pieczeniu, oraz Staromodna Fasola Po Pieczeniu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Na patelni, brązowy boczek, mielona wołowina i posiekana cebula.
W międzyczasie wymieszać oba cukry, ketchup, sos barbecue, melasę, chili w proszku, sól, pieprz i musztardę; odstawić.
Odcedzić nadmiar tłuszczu i wymieszać z fasolą i sosem.
Piec w temperaturze 177° przez 1 godzinę i 15 minut.