Starlight Mint Cake

Starlight Mint Cake
Starlight Mint Cake może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 69 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka starlight miętówki, mix ciasto, barwnik żywności, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Starlight Mint Surprise Cookies, Starlight Żółty tort urodzinowy z czekoladowym maślanym kremem, oraz Starlight Sugar Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla 2 (9-calowy) Okrągłe warstwy. Schłodzić ciasta na patelniach 15 min. Przekłuj ciasta dużym widelcem w odstępach 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodać wrzącą wodę do mieszanki żelatynowej; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku TruskawkowymO Smaku Truskawkowym
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Polej ciasta. Przechowywać w lodówce 3 godziny.
4
Piekarnik rozgrzać do 177°. rezerwy 5 miętówki do późniejszego wykorzystania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Umieść 12 pozostałych miętówek, w odległości około 4 cali, na pokrytej pergaminem blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Piec 5 min. lub do momentu stopienia miętówek, a każda z nich rozciąga się na 1-1 / 2-do 2-calowego okręgu. Całkowicie schłodzić przed wyjęciem z pergaminu. W międzyczasie powtórz z pozostałymi 11 mennicami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Roztopić czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Zmiksuj 5 zarezerwowanych mięt w blenderze, aż drobno zgnieciony; umieść w małej miseczce. Wymieszaj roztopioną czekoladę, śmietanę i barwnik spożywczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Zanurz dno 1 patelni tortowej w ciepłej wodzie 10 sek.; unmold na talerzu do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
9
Ciasto posmarować mieszanką czekoladową. Odmłodzić drugą warstwę ciasta; umieścić na pierwszej warstwie. Mróz z chłodnym batem. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Udekorować roztopionymi miętami.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn