Stare Taffy Pull
Stare Taffy Pull może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 564 kalorie, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 3. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka Wody, ekstrakt z wanilii, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Spróbuj Taffy, Taffy, oraz Taffy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło jeden 8 calowy kwadratowy patelni; odstawić.
W rondlu 2 quart na średnim ogniu połączyć cukier, syrop kukurydziany, wodę, masło, skrobię kukurydzianą i sól.
Dobrze wymieszać i doprowadzić do wrzenia.
Podgrzewaj bez mieszania, aż termometr candy odczyta 250 stopni F (120 stopni C).
Wyjąć z ognia; wymieszać wanilią, ekstraktem migdałowym, migdałami i barwnikiem spożywczym.
Odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. (Taffy powinny być letnie zarówno w środku, jak i na brzegach.)
W tym momencie złóż, podwoj i pociągnij toffi, aż będzie jasny i sztywny. Masło ręce lekko, jeśli taffy zaczyna przyklejać.
Wytnij Taffy na kawałki nożyczkami i owiń kawałki folią, aby zachować kształt.