Stand ' N Stuff™ Burrito Boats
The recipe Stand 'N Stuff™ Burrito Boats może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 40 minut. Ten przepis służy 4. Na $3.09 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 645 kalorii, 32G białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. 28 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz starą mieszankę przypraw el Taco, olej roślinny, sałatę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 79%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Stand ' N Stuff Burrito Boats, Tacos Śniadaniowe Stand ' N Stuff™ , oraz Stand N ' Stuff Breakfast Taco.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować kurczaka w oleju 2 do 3 minut lub aż kurczak dopiero zaczyna brązowieć. Wymieszaj ryż, mieszankę przypraw taco i wodę. Pokrycie; zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Gotować około 15 minut lub do momentu wchłonięcia płynu, ryż jest delikatny, a kurczak nie jest już różowy w środku.
Tymczasem tortille ciepła zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Podzielić mieszaninę kurczaka między tortille. Top z dodatkami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 58 dolarów.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.