Stado Kaczek
Duck Stock może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 1326 kalorii, 38g białka, oraz 128 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 14. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz cebulę, pieprz, Ubrane kaczki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Poruszaj, tylko trochę-Kaczka, czyli, Wywar warzywny-dobry zapas jest ważny, oraz Kaczka Tareko (chrupiąca, smażona Kaczka marynowana w nepalskich przyprawach).
Instrukcje
Kaczki układamy na stojaku na dużej patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 350, aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą porcję zarejestruje 180 (około 2 godzin i 15 minut). Całkowicie fajne.
Usuń mięso z kaczek, zachowując kości. Mięso posiekać i odstawić na gumbo.
Połącz kości kaczki i pozostałe składniki w dużym holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 1 godzinę. Odtłuścić tłuszcz i pianę z wierzchu po pierwszych 10 minutach gotowania na wolnym ogniu.
Wlać wywar przez sitko z siatki drucianej do dużej miski, odrzucając ciała stałe.
Uwaga: przechowywać zapas w szczelnie przykrytym pojemniku w lodówce do 3 dni lub zamrażać do 3 miesięcy.