Stado Kaczek

Stado Kaczek
Duck Stock może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 1326 kalorii, 38g białka, oraz 128 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 14. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz cebulę, pieprz, Ubrane kaczki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Poruszaj, tylko trochę-Kaczka, czyli, Wywar warzywny-dobry zapas jest ważny, oraz Kaczka Tareko (chrupiąca, smażona Kaczka marynowana w nepalskich przyprawach).

Instrukcje

1
Kaczki układamy na stojaku na dużej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaczkiKaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
Piec w temperaturze 350, aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą porcję zarejestruje 180 (około 2 godzin i 15 minut). Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Usuń mięso z kaczek, zachowując kości. Mięso posiekać i odstawić na gumbo.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaczkiKaczki
GumboGumbo
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Połącz kości kaczki i pozostałe składniki w dużym holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 1 godzinę. Odtłuścić tłuszcz i pianę z wierzchu po pierwszych 10 minutach gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
5
Wlać wywar przez sitko z siatki drucianej do dużej miski, odrzucając ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Uwaga: przechowywać zapas w szczelnie przykrytym pojemniku w lodówce do 3 dni lub zamrażać do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia3
Magazyn