Sriracha Veggie-kulki serowe i sos
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Sriracha Veggie-kulki serowe i sos spróbować. Ten przepis służy 25 i kosztuje 19 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, wegetariański i דל פחמימות,zny przepis ma 50 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól czosnkową, mieszankę sera colby-monterey jack, SOS sriracha i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Jak zrobić kulki serowe Wegetariańskie, Nachos z domowym mięsem Taco i sosem serowym Sriracha, oraz Awokado kozi ser Nadziewane hamburgery z sosem zanurzeniowym Sriracha.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray lub smarować dno i boki 15x10x1-cala patelni.
W dużej misce, wymieszać razem Veggie-cheese ball składników. Lekko mokre ręce z wodą dla łatwiejszego toczenia; kształt mieszaniny na 1-calowe kulki; umieścić na patelni.
Piec 20 do 25 minut lub do złotego koloru. Tymczasem w małej misce wymieszaj składniki sosu do zanurzania.
Natychmiast usunąć kulki z patelni.
Podawać na ciepło z sosem do maczania.