Squash z wegetariańską kiełbasą i farszem ryżowym

Squash z wegetariańską kiełbasą i farszem ryżowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj squasha z wegetariańską kiełbasą i farszem ryżowym. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 8G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest lubiany przez 48 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać liści tymianku, błyskawiczny brązowy ryż, bezmięsne śniadanie kiełbasa paszteciki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Nadzienie z ryżu, kiełbasy, jabłek i orzechów pekan, Farsz Do Kiełbas I Dyni, oraz Farsz do kiełbas z koprem włoskim i pieczonym kabaczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dynię przeciąć na pół wzdłuż; usunąć nasiona. W 8-calowy kwadrat (2-quart) szklane naczynie do pieczenia, miejsce połówki squasha, wyciąć stronę w dół. Pokrowiec z folią do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa na wysokim 9 do 11 minut lub do squash jest przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
2
Tymczasem w rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać groszek, wodę, tymianek i sól do wrzenia na dużym ogniu. Wymieszać z ryżem; powrócić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Zdjąć z ognia; wymieszać.
4
Odstawić pod przykryciem 5 minut lub do wchłonięcia płynu.
5
Ciepła 8-calowa patelnia nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać paszteciki z kiełbasą; gotować 5 do 6 minut lub aż lekko rumiane i dokładnie ogrzane, rozbijając paszteciki na 1/2-calowe kawałki, gdy rozmrażają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paszteciki Z KiełbasąPaszteciki Z Kiełbasą
7
Mieszankę ryżu puch widelcem; wymieszać kiełbasę i ser. Łyżka mieszanki ryżu na połówki squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn