Squash z miodem i Curry

Squash z miodem i Curry
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać miód i Curry szkliwione Squash spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 448 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz zimą squashes, mielone chipotle chile proszku, oliwy z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Jagnięcina Glazurowana miodowo-Curry z prażonymi winogronami i żurawiną, Miód Chipotle Szkliwione Dyni, oraz Pomarańczowy miód-szkliwione dyni i buraki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować grill do pośredniego gotowania na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Dynie umyć pod zimną wodą. Używając ciężkiego, ostrego noża, odetnij końce każdego squasha, a następnie pokrój każdy squash na 4 lub 6 sztuk. Za pomocą łyżki stołowej wyjąć miarkę i wyrzucić nasiona i miąższ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
NasionaNasiona
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
3
Umieść kawałki squasha na patelni i umyj miąższ olejem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyczyść ruszt do gotowania. Kawałki squasha grillować, skórki w dół, na pośrednim średnim ogniu, z zamkniętą pokrywą, przez około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
W małym rondlu na średnim ogniu, połączyć składniki glazury i gotować, aż masło stopi się i glazura jest gładka, o 2 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Zdjąć z ognia.
7
Po pierwszych 30 minutach gotowania, powrót kawałki squasha do blachy. Zamknij pokrywę grilla, aby utrzymać ciepło w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
PatelniaPatelnia
8
Umyj miąższ szkliwem, Przywróć squasha do grilla i kontynuuj pieczenie na pośrednim średnim ogniu, z pokrywką zamkniętą tak bardzo, jak to możliwe, aż będzie miękki i delikatny, 30 do 40 minut, szkliwo co 15 do 20 minut. W razie potrzeby doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
GlazuraGlazura
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Skropić pozostałą glazurą i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn