Squash Szkliwiony
Szkliwione dyni jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz pekany, cukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tarta Szkliwiona Z Dyni, Dynia Dyniowa Duszona I Glazurowana, oraz Miód Chipotle Szkliwione Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dynię przeciąć na pół wzdłuż; usunąć i wyrzucić nasiona.
Pokrój każdą połowę na 4 kliny; pokrój kliny na 2-calowe kawałki.
Wymieszać razem squash, 1/2 filiżanka jabłecznika, i dalej 5 składniki w 12-calowy, głęboki, nonstick patelni na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, delikatnie mieszając od czasu do czasu, 25 minut. Odkryć i gotować 5 minut lub aż ciecz zgęstnieje i squash jest miękka. Delikatnie mieszać w pekan i szałwii, aż dobrze połączone.
*3 lb. słodkie ziemniaki można zastąpić dynią maślaną, a 1/2 szklanki soku jabłkowego można zastąpić cydrem jabłkowym.