Streusel-topped Squash jest Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 143 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać pekan, sól, dyni i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Squash, Ricotta I Bekon Streusel Topped Muffins, Placek Dyniowy Z Nadzieniem Streusel, oraz Placek Dyniowy Z Nadzieniem Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. w 11x7-calowym naczyniu mikrofalowym, rozłożyć kostki squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Dodać wodę; posypać solą. Okładka z folią, składana z tyłu jedna krawędź lub narożnik 1/4 cala do odpowietrzania pary. Kuchenka mikrofalowa na wysokiej około 5 minut lub do squash jest ostry-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Woda
Sól
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Mikrofalówka
3
Tymczasem w średniej misce wymieszaj pozostałe składniki łyżką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Posypać równomiernie dynią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
5
Piec w temperaturze 40-45 minut lub do momentu, gdy streusel będzie brązowy.