Squash-pilaf ryżowy

Squash-pilaf ryżowy
Squash-pilaw ryżowy to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Ten przepis służy 5. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ryżu basmati, orzechów piniowych, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Spróbuj Dziki ryż i Squash Pilaf, Pilaw Ryżowy Z Orzechów Sosny (Piñon Rice Pilaf), oraz Pilaf Z Dyni Butternut dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ryż opłukać i odsączyć. Na 12-calowej patelni na dużym ogniu, wymieszać ryż do wyschnięcia, 2 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
2
Dodać oliwę z oliwek i mieszać, aż ziarna ryżu są nieprzezroczyste, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
3
Wlać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
4
Wlać 1/4 szklanki orzechów piniowych do patelni; mieszać na średnim ogniu, aż lekko tosty, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
5
Wlać do innego pojemnika. Na patelni przygotować złoty przyprawiony squash, mieszając mieszaninę w kroku wymieszać z ryżem i bulionem. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ryż będzie miękki do ugryzienia, 20 do 25 minut. Łyżka do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
6
Posypać orzeszkami pinii i, w razie potrzeby, posiekaną świeżą kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia20
Magazyn