Squash Nadziewany Pattypan

Squash Nadziewany Pattypan
Nadziewane Squash Pattypan może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 6. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, bułkę tartą, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Squash Faszerowany Pattypan Z Quinoanem I Świeżą Kukurydzą, Pattypan Squash z jajkami, oraz Overstuffed Pattypan Squash dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Doprowadzić jeden cal wody do wrzenia w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodaj squash, przykryć, i gotować przez 10 minut, lub aż widelec może przebić łodygi z niewielkim oporem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4
Odcedzić i odciąć górną łodygę squasha. Użyj melon baller ostrożnie zgarnąć środki squasha. Zarezerwuj wszystkie kawałki squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
5
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Boczek wyjąć na papierowe ręczniki i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
7
Podsmażamy cebulę w boczku. Posiekaj zarezerwowane kawałki squasha i podsmaż je z cebulą przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
CebulaCebula
8
Wyjmij patelnię z ognia i wymieszaj z bułką tartą. Boczek pokruszyć i wymieszać z farszem razem z parmezanem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Każdy squash napełnić mieszaniną i umieścić je w naczyniu do pieczenia. Naczynie luźno przykryć folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
FarszFarsz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Piec przez 15 minut w nagrzanym piekarniku lub do czasu rozgrzania squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn