Squash Nadziewany Pattypan
Nadziewane Squash Pattypan może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 6. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, bułkę tartą, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Squash Faszerowany Pattypan Z Quinoanem I Świeżą Kukurydzą, Pattypan Squash z jajkami, oraz Overstuffed Pattypan Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Doprowadzić jeden cal wody do wrzenia w rondlu na średnim ogniu.
Dodaj squash, przykryć, i gotować przez 10 minut, lub aż widelec może przebić łodygi z niewielkim oporem.
Odcedzić i odciąć górną łodygę squasha. Użyj melon baller ostrożnie zgarnąć środki squasha. Zarezerwuj wszystkie kawałki squasha.
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Boczek wyjąć na papierowe ręczniki i odstawić.
Podsmażamy cebulę w boczku. Posiekaj zarezerwowane kawałki squasha i podsmaż je z cebulą przez minutę.
Wyjmij patelnię z ognia i wymieszaj z bułką tartą. Boczek pokruszyć i wymieszać z farszem razem z parmezanem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Każdy squash napełnić mieszaniną i umieścić je w naczyniu do pieczenia. Naczynie luźno przykryć folią aluminiową.
Piec przez 15 minut w nagrzanym piekarniku lub do czasu rozgrzania squasha.