Squash nadziewany orzechami i owocami
Nut-i owoce wypełnione Squash może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 119 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 60 centów za porcję. Jeśli masz masło, squash jaskier, płatki basic 4® i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Batoniki do żucia z owocami i orzechami, Parfaits z owoców tropikalnych z batem z orzechów waniliowych, oraz Ciasto Nadziewane Owocami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Pokroić squash na czwarte części; usunąć nasiona i włókna.
Miejsce squash, Wyciąć Boki do góry, w ungreased prostokątne naczynie do pieczenia, 13x9x2 cali.
Wlać wodę do naczynia do pieczenia aż 1/4 cala głębokości. Przykryć i piec 40 do 50 minut lub do miękkości.
Masło, płatki zbożowe i skórkę pomarańczową wymieszać; łyżkę do squasha.