Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać dyni Mostardan spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 338 kalorii, 2G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.01 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać dyni, olej musztardowy, pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem, Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, oraz Penne z dyni, jarmużem i kozim serem {12 tygodni zimowej dyni} dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zalać dużą patelnię saute o prostych bokach oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać czerwoną cebulę, pokruszony czerwony pieprz i doprawić solą. Doprowadzić patelnię na średnim ogniu i gotować cebulę, aż będą miękkie i aromatyczne, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodać Kabaczek, suszoną żurawinę, cukier, ocet szampański, skórkę pomarańczową, nasiona gorczycy, musztardę w proszku i doprawić solą. Wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
(1 Uncja Wagowo, Około 4 Do 6 Gałązek)
żurawina Suszona
Musztarda W Proszku
Do Przyprawiania Mięsa
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Nóż Do Obierania
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Dodaj 1 szklankę wody i doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotować. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
5
Zdejmij pokrywkę i gotuj kolejne 15 minut, często mieszając squash, aż płyn odparuje, a squash ma konsystencję podobną do Chutney. Sprawdź, aby upewnić się, że squash jest gotowane przez i miękkie, ale nadal może utrzymać swój kształt. Wymieszać szczypiorek i skropić olejem musztardowym.