Squash Letni Z Grilla
Grillowany Squash letni to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sok z cytryny, jogurt, rozmaryn i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Squash Letni Z Grilla, grillowane letnie squash łodzie, oraz Grillowana Sałatka Z Dyni.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Dodać 1/2 łyżeczki soli. Wykonaj 3 ukośne cięcia 1/4 cala głęboko w poprzek wyciętej strony każdej połowy kabaczka i cukinii.
Umieścić squash i połówki cukinii, Wyciąć Boki w dół, w naczyniu do pieczenia. Marynować Kabaczek i cukinię w temperaturze pokojowej przez 15 minut.
Z marynaty wyjąć Kabaczek i cukinię i wyrzucić marynatę.
Umieść squash i cukinię na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania. Grill 5 minut z każdej strony lub do miękkości.
Posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli.