Grillowany Squash letni to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sok z cytryny, jogurt, rozmaryn i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Squash Letni Z Grilla, grillowane letnie squash łodzie, oraz Grillowana Sałatka Z Dyni.
Instrukcje
1
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Połącz pierwsze 6 składników w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Dodać 1/2 łyżeczki soli. Wykonaj 3 ukośne cięcia 1/4 cala głęboko w poprzek wyciętej strony każdej połowy kabaczka i cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia
Nóż Do Obierania
Sól
4
Umieścić squash i połówki cukinii, Wyciąć Boki w dół, w naczyniu do pieczenia. Marynować Kabaczek i cukinię w temperaturze pokojowej przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Z marynaty wyjąć Kabaczek i cukinię i wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Cukinia
Nóż Do Obierania
6
Umieść squash i cukinię na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania. Grill 5 minut z każdej strony lub do miękkości.