Squash Gratin

Squash Gratin
Squash Gratin może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 195 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka Dynia zimowa, rozmaryn, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Squash au Gratin, Squash Gratin, oraz Summer Squash au Gratin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obierz 2 1/4 funtów dyniowca zimowego i pokrój w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash ZimowySquash Zimowy
2
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W dużym garnku żaroodpornym brązowym 2 plastry boczku o grubości 1/8 cala przez 5 minut, odwracając je.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodaj kostki kabaczka, 4 ząbki czosnku (nieobrane, ale zmiażdżone), 1 gałązkę rozmarynu i trochę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
RozmarynRozmaryn
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
SólSól
5
Przykryć papierem do pieczenia i wstawić do piekarnika na 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Obniżyć temperaturę piekarnika do 177°, wyjąć pergamin i gotować przez dodatkowe 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
W międzyczasie podgrzewamy suchą patelnię i opiekamy garść suszonych pestek dyni. Ostudzić na papierowych ręcznikach, a następnie zmiażdżyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona DyniNasiona Dyni
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
8
Kiedy squash jest gotowane, wziąć garnek z piekarnika i włączyć brojlerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
9
Wyrzucić rozmaryn i skórkę ząbków czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
RozmarynRozmaryn
10
Usunąć plastry boczku i pokroić w małe smażalnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
11
Rozgnieść dyni i czosnek widelcem i dodać lardons. Wymieszać i wyregulować przyprawę dużą ilością świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
PrzyprawyPrzyprawy
CzosnekCzosnek
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
12
Wierzch zapiekanki posypać pestkami dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona DyniNasiona Dyni
13
Obieraczką do warzyw ogolić 1 uncję sera pecorino lub parmezanu na małe płatki i równomiernie posypać tarką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
14
Umieść pod brojlerem na około 2 protokół do brązowego góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
15
Podawać natychmiast.
16
Przedruk za zgodą Nature: Simple, Healthy, and Good by Alain Ducasse, © 2009 Rizzoli International Publications, Inc.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn