Squash faszerowany serem Ricotta
Squash nadziewane serem Ricotta może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 275 kalorii, 15g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, sól, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Squash Faszerowany Ricottą, Ricotta Faszerowane Acorn Squash, oraz Kwiaty squasha Nadziewane ricottą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Odciąć końce squasha; pokroić squasha na pół (wzdłuż). Łyżeczką miarki z nasion i częścią miąższu pozostawiając muszle o grubości około 1/2 cala. Muszle squasha parowego nad wrzącą wodą, aż będą kruche (około 5 minut). Zanurzyć w zimnej wodzie, dobrze spuścić i odstawić.
Na małej patelni na średnim ogniu rozpuść jedną łyżkę masła.
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż będą gotowe. Wycisnąć szpinak, aby usunąć dodatkową wilgoć i dodać do czosnku i cebuli i gotować, aż do całkowitego ogrzania.
W średniej wielkości misce do mieszania połączyć jajka, ricottę, parmezan, pietruszkę, sól, pieprz, włoską przyprawę i mieszankę szpinaku. Wypełnij połówki squasha tą mieszanką, około trzech łyżek na skorupę i umieść squasha w płytkim naczyniu do pieczenia. Roztopić pozostałe masło i posmarować muszle dyni
Podawać z sosem makaronowym.