Squash Faszerowany Ricottą

Squash Faszerowany Ricottą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać ricotta Nadziewane Squash spróbować. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje $1.98 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. 122 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką sos spaghetti, ser ricotta, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Squash Faszerowany Ricottą, Ricotta Faszerowane Acorn Squash, oraz Kwiaty squasha Nadziewane ricottą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Odciąć końce squasha; pokroić squasha na pół (wzdłuż). Łyżeczką miarki z nasion i częścią miąższu pozostawiając muszle o grubości około 1/2 cala. Muszle squasha parowego nad wrzącą wodą, aż będą kruche (około 5 minut). Zanurzyć w zimnej wodzie, dobrze spuścić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
NasionaNasiona
WodaWoda
3
Na małej patelni na średnim ogniu rozpuść jedną łyżkę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż będą gotowe. Wycisnąć szpinak, aby usunąć dodatkową wilgoć i dodać do czosnku i cebuli i gotować, aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
5
W średniej wielkości misce do mieszania połączyć jajka, ricottę, parmezan, pietruszkę, sól, pieprz, włoską przyprawę i mieszankę szpinaku. Wypełnij połówki squasha tą mieszanką, około trzech łyżek na skorupę i umieść squasha w płytkim naczyniu do pieczenia. Roztopić pozostałe masło i posmarować muszle dyni
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
ParmezanParmezan
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Ser RicottaSer Ricotta
SzpinakSzpinak
MasłoMasło
PieprzPieprz
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
6
Piec przez 20 minut. W razie potrzeby podawać z sosem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn