Squash Crostini
Dyni Crostini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 419 kalorii, 8G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, koszerną sól i pieprz, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Squash Crostini, Piżmowo-Pekan Crostini, oraz Dyni, Ricotta i szałwia Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować pancetta w dużej patelni na średnim ogniu, obracając raz, aż ostry, o 5 protokół.
Odcedzić na papierowych ręcznikach, a następnie rozbić każdy kawałek na pół.
Dodaj oliwę z oliwek na patelni.
Dodać szałwii i smażyć, aż chrupiące, o 20 sekund.
Szałwię wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na papierowych ręcznikach. Wyrzucić wszystko, ale 1 łyżka oleju z patelni.
Zwiększyć ciepło pod patelnią do wysokiej.
Dodać squash i doprawić solą i pieprzem; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty i miękki, o 7 protokół.
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki i gotować jeszcze 1 minutę, następnie wymieszać z octem i miodem. Łyżka mieszanki squasha na plastry bagietki; top z smażonej pancetta i szałwii.