Squash Blossom Grillowany Ser
Squash Blossom Grillowany ser może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 798 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.34 za porcję. 223 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz estragon, wodę gazowaną, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Makaron Squash Blossom i kalarepa z grillowanym stekiem, Squash Blossom Kozi Ser Frittata, oraz Squash Blossom Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na małej patelni na małym ogniu.
Dodać szalotki i czosnek, i gotować, aż wilgoć głównie odparowała i cebula właśnie zaczęły karmelizować. Chłodna mieszanka do temperatury pokojowej.
Umieść zioła i kozi ser w misce miksera (lub mini-prep Robot kuchenny, jak ja) i zmiksować na małej prędkości, aż zioła są równomiernie rozłożone.
Dodać mieszankę szalotka czosnek i ponownie wymieszać. Smak i dostosować przyprawy zgodnie z życzeniem. Każdy kwiat squasha dokładnie spłukać i osuszyć.
Przenieś ser herbed do plastikowej torebki ziploc, odetnij jeden róg i wrzuć część sera herbed do każdego kwiatu. Odstawić.
Połączyć skrobię kukurydzianą i 1/2 szklanki wody gazowanej w małej misce i ubijać do mieszania. Odstawić.
Ubić razem mąkę, proszek do pieczenia i pieprz cayenne.
Dodaj pozostałą filiżankę wody gazowanej i wymieszaj, aby wymieszać.
Ubić mieszankę skrobi kukurydzianej. Przykryj miskę folią i odstaw na 10 minut. Napełnij głęboką patelnię lub garnek 2 cale oleju rzepakowego i podgrzej do 177° na średnim ogniu. Zanurz każdy kwiat w cieście tempura.
Przenieść delikatnie do gorącego oleju i gotować, aż złoty kolor, o 1 minutę.
Niewielką ilość sera mozzarella posypać kromką chleba.
Dodaj dwa kwiaty squasha tempura.
Posypać więcej mozzarelli i zamknąć kanapkę z drugą kromką chleba.
Posmaruj oliwę z oliwek na wierzchu i grilluj przez 3 do 5 minut, aż mozzarella się stopi, a chleb zostanie upieczony.