Squash, bekon i Mozzarella Quiche

Squash, bekon i Mozzarella Quiche
Latem Squash, bekon, i Mozzarella Quiche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Mieszanka pieprzu, masło, center-cut boczek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać skracanie warzyw można śledzić to danie główne z Sernik Wiśniowy Muddy Buddies jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Quiche Letnie z kabaczkiem i bekonem, Quiche Yellow Squash i Mozzarella ze świeżym tymiankiem, oraz Quiche z ziemniaków, Mozzarellanu i boczku.

Instrukcje

1
Aby przygotować skórkę, zważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
2
Połączyć mąkę i 1/2 łyżeczki soli w robocie kuchennym, i Puls 2 razy lub aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Dodać masło i skrócić; pulsować 4 razy lub aż mieszanina przypomina grubą mączkę. Po włączeniu robota kuchennego dodaj wodę z lodem przez zsyp żywności, przetwarzając tylko do momentu połączenia mieszaniny (nie formuj kulki). Naciśnij mieszankę do 4-calowego koła na plastikowej folii i przykryj. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
WodaWoda
MasłoMasło
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Lekko zachodzą na siebie 2 arkusze folii na lekko wilgotnej płaskiej powierzchni. Rozpakuj i umieść schłodzone ciasto na folii. Przykryj ciasto 2 dodatkowymi arkuszami nakładającej się folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
6
Rozwałkuj ciasto, wciąż pokryte, w 12-calowe koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
7
Umieścić ciasto w zamrażarce 5 minut lub do folii można łatwo usunąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
8
Usuń górne arkusze folii z tworzywa sztucznego i dopasuj ciasto, plastikową folię do góry, do 9 1/2-calowej płyty z głębokim naczyniem pokrytej natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
9
Usuń pozostałą folię z ciasta. Wchodzisz krawędzie pod, i flet. Dno i boki ciasta przebić widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
10
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
11
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Aby przygotować nadzienie, podgrzej dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Dodaj squash, cukinia, szalotka, i tymianek; saute przez 5 minut lub aż squash i cukinia są miękkie, często mieszając. Lekko schłodzić mieszankę do squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
CukiniaCukinia
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
TymianekTymianek
15
Połącz 1 szklankę mleka o obniżonej zawartości tłuszczu i kolejne 5 składników (przez jajka) w dużej misce, mieszając trzepaczką. Ułóż mieszankę squasha równomiernie na skórce i posyp 3/4 szklanki sera mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
2% Mleka2% Mleka
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
16
Masę jajeczną zalać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
JajkoJajko
17
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub do momentu napełnienia. Schłodzić przez 15 minut na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
18
Wine Match: pełne orzeźwiającej mineralności i wystarczająco słodkiego, dymiącego smaku, Hugel et Fils Pinot Blanc 2006 " Cuve les Amours "(Alzacja, Francja, 1 Dolar
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot BlancPinot Blanc
WinoWino
19
to niesamowite dopasowanie do tego świeżego i lekkiego letniego squasha, bekonu i Quiche z mozzarellą. -- Alexander Spacher
Składniki, których będziesz potrzebować
Summer SquashSummer Squash
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
BoczekBoczek

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Calvet Cremant de Bordeaux Brut. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Piękne złocistożółte ciało z bardzo drobnymi i trwałymi pęcherzykami.Wyrazisty nos żółtych owoców i brioche. Świeże i zrównoważone podniebienie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn