Squash-and-Mushroom Tostadas
Squash-and-Mushroom Tostadas to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.23 za porcję. Mieszanka chiles Poblano, orzeszki piniowe, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Spaghetti Squash Tostadas, Spaghetti Squash Tostadas, oraz Dyni i chorizo Tostadas.
Instrukcje
Połączyć grzyby i wrzącą wodę w misce; przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Drenaż. Pokrój czapki grzybowe; Odrzuć łodygi.
Połączyć grzyby, Tomatillo Pure, i suszone-Chile Pure w małej patelni nonstick; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień; dusić 5 minut lub aż gruby. Trzymaj ciepło.
Umieść chiles na wyłożonej folią blasze do pieczenia; broil przez 10 minut lub do poczernienia, okazjonalnie obracając.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 15 minut. Chiles obrać; przeciąć na pół wzdłuż. Wyrzucić nasiona i membrany. Pokrój każde chile na 6 pasków i odstaw na bok.
Umieść połówki squasha, ściąć boki w dół, na blasze do pieczenia; piec w 350 przez 45 minut lub do miękkości. Ostudzić; wyrzucić nasiona i wyjąć miąższ dyni.
Połącz pulpę do squasha, 2 łyżki orzechów piniowych, miód i sól w bezpiecznej misce mikrofalowej.
Tortille umieścić bezpośrednio na środkowym stojaku w piekarniku.
Piec w 350 przez 7 minut (tortille powinny być lekko giętkie).
Mikstura do squasha w mikrofalówce w wysokiej 30 sekund lub do gorąca.
Rozłóż 1/4 szklanki mieszanki squasha na każdej tortilli; top z 1/4 szklanki mieszanki grzybowej. Ułóż 2 paski chile na mieszaninie grzybów; posypać 1/2 łyżeczki orzechów pinii.