Squash & Sage pithivier

Squash & Sage pithivier
Squash & Sage pithivier to danie główne, które serwuje 1. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 831 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz Opakowanie 500g ciasta francuskiego, jajka, liści szałwii i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 35 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Zupa z dyni i szałwii z bułką tartą z szałwii, Pithivier, oraz Apple Pithivier.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Z grubsza połowę ciasta, ale zrobić jedną połowę troszeczkę większe.
3
Rozwałkować nieco mniejszą połowę na mąki powierzchni do okręgu o średnicy około 15 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Rozprowadzić na musztardzie, pozostawiając około 2 cm szczeliny wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Mascarpone, bułkę tartą, posiekaną szałwię i czosnek wymieszać i obficie doprawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
MascarponeMascarpone
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
6
Ułóż kilka plasterków squasha, nakładających się, na pokrycie musztardy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
7
Posmarować mascarpone. Powtórz, wykonując za każdym razem nieco mniejsze kółka z dynią i rozprowadzając mascarpone między każdą warstwą, aż wierzch będzie tylko jednym kawałkiem dyniowca i uzyskasz szorstki kształt kopuły na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
8
Pozostałe ciasto rozwałkować cienko. Użyj, aby przykryć kopułę do squasha, delikatnie naciskając na warzywa, aby wypchnąć jak najwięcej powietrza. Nacisnąć krawędzie ciasta, aby uszczelnić. Na tym etapie możesz przykryć i schłodzić ciasto przez noc lub zamrozić na 1 miesiąc. Rozmrażanie przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Szczotkuj z ubitym jajkiem, a następnie włóż maleńką dziurkę parową w górę i delikatnie nacinaj wzory na powierzchni. Zanurz kilka liści szałwii w pozostałym jajku i przyklej na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
10
Przełożyć na blachę do pieczenia i piec przez 35-40 minut, aż szaszłyk przebity przez otwór pary łatwo przejdzie przez warzywa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia23
Magazyn