Squash & chorizo gulasz
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać Squash & gulasz chorizo spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 260 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food wymaga chorizo, cebuli, pietruszki z płaskim liściem i dyni. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 126 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 97%. Podobne przepisy to Indyjski gulasz letni: Dynia, kokos i gulasz z soczewicy, Chorizo-Gulasz Ziemniaczany, oraz Gulasz z Chorizo i ciecierzycy.
Instrukcje
Podgrzej dużą patelnię, dodaj chorizo, a następnie gotuj na dużym ogniu przez 2 minuty, aż zacznie uwalniać czerwony olej. Wyjąć chorizo z patelni, następnie dodać cebulę i smażyć przez 5 minut, aż zacznie zmiękać.
Wrzucić do passaty, squasha i chorizo, doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i gotować przez 15-20 minut, aż Kabaczek zmięknie, ale nie rozpadnie się. Jeśli potrzebujesz, dodaj trochę wody podczas gotowania. Doprawić do smaku, następnie podawać w miseczkach rozsypanych natką pietruszki.