Spódnica stek z sosem Ancho-cebula stek
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Spódnica stek z sosem Ancho-cebula stek spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 730 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.24 za porcję. Mieszanka papryki ancho, masło, sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Słodka Ancho-Przetarta Spódnica Stek, Ancho-marynowany stek w spódnicy z ciepłą sałatką z Czarnej Fasoli, oraz Stek z kubańskiej spódnicy z pomidorowym Escabeche i sosem z mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyłóż steki z lodówki, aby zdjąć chłód.
Rozgrzać średnią patelnię na średnim ogniu, i dodać masło. Gdy masło stopi dodać cebulę i gotować, aż karmel w Kolorze, o 20 protokół. Wymieszać w sosie Worcestershire i pasty pomidorowej. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Umieścić anchos w małym garnku z sosem i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Wyłącz ciepło i pozwól, aby anchos stromo na 5 minut. Alternatywnie, umieścić anchos i zapasów w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, pokryte folią i gotować w kuchence mikrofalowej przez 2 do 3 minut.
Podgrzać patelnię grillową lub grill do wysokiej.
Umieść anchos i cebulę w robocie kuchennym. Włączyć procesor i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Doprawić mięso solą i pieprzem do smaku i skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Grilluj na dużym ogniu 5 do 6 minut, obracając się raz, na rzadko.
Wyjmij stek na deskę do krojenia i pozostaw na 5 minut. Cienko pokroić stek i ułożyć na półmisku.
Podawać z dużą ilością sosu stek wylany na wierzch.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
![Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley]()
Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley
Czarna wiśnia, przyprawa, bogaty