Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Spódnica stek z Salsa Verde i Ricotta Salatan spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 451 kalorii, 47g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 5,54 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Mieszanka cebuli, pasta pomidorowa, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowany stek z salsą Verde, Grillowany stek w spódnicy z ziołową salsą Verde, oraz Grillowana Spódnica stek Sliders z Salsa Verde Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W robocie kuchennym, połączyć wszystkie składniki marynaty i procesu do mieszania. W dużym, płytkim naczyniu zalać steki marynatą i obrócić do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed grillowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
W misce, połączyć oliwę z oliwek z anchois, szalotka, pietruszka, kapary, szczypiorek i estragon. Doprawić solą i pieprzem i ubijać do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Starty Parmezan, Do Podania
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.