Spódnica stek hamburgery z Tomatillo-CORN Relish
Przepis Spódnica stek hamburgery z Tomatillo-CORN Relish jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 30 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 58g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 706 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.89 za porcję. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać spódnica stek, kremowy ser, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany stek ze spódnicą i pieczony SOS Tomatillo, Margarita-marynowany stek z grillowaną salsą Tomatillo, oraz Grillowany Stek Ze Spódnicą Z Poblano Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu, połączyć kukurydzę, pomidory, jalapeos, ocet, cebula, papryka, cukier i musztarda, seler i nasiona kolendry. Doprowadzić do wrzenia; dusić na umiarkowanym ogniu, aż zgęstnieje, 40 protokół.
Ostudzić i doprawić solą.
Rozpal grilla. Pracując w małych partiach, włóż garść pokrojonego w kostkę steka spódnicy do robota kuchennego i pulsuj około 4 razy, aż bardzo drobno posiekasz.
Przełożyć do miski i powtórzyć z pozostałym stekiem spódnicy. Pat mieszaniny na 6 hamburgery.
Przyprawić hamburgery solą i pieprzem i grillować na gorącym ogniu, aż średnio rzadkie, 3 minuty na stronę. Około 1 minuty przed hamburgery są gotowe, umieścić ser pleśniowy starannie na nich. Ustaw hamburgera na dolnej połowie każdej rolki, łyżka niektóre smaki na każdym, Zamknij kanapki i służyć.