Spódnica Stek

Stek ze spódnicy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 67 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać meksykański brązowy cukier, szalotki, sos sojowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Stek z kubańskiej spódnicy z pomidorowym Escabeche i sosem z mango, Kolacja dziś wieczorem: stek w spódnicy z sosem stek domowej roboty, oraz Spódnica stek z sosem Ancho-cebula stek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Podgrzać węgiel drzewny, najlepiej naturalny, aż pojawi się szary popiół. W blenderze włóż olej, sos sojowy, szalotki, czosnek, sok z limonki, czerwoną paprykę, kminek oraz cukier i przecier. W dużej wytrzymałej, zapinanej na zamek torbie, włóż kawałki steku spódnicy i zalej marynatą. Uszczelnij worek, usuwając jak najwięcej powietrza. Pozostaw stek do marynowania przez 1 godzinę w lodówce.
Wyjąć stek z worka i osuszyć papierowymi ręcznikami. Za pomocą suszarki dmuchać węgiel oczyszczony z popiołu. Po oczyszczeniu z popiołu połóż steki bezpośrednio na gorących węglach przez 1 minutę na stronę. Po zakończeniu gotowania umieścić mięso w podwójnej grubości folii aluminiowej, owinąć i odstawić na 15 minut.
Usuń mięso z folii, zachowując folię i soki. Pokroić cienko na ziarno mięsa. Wróć do woreczka foliowego i wrzuć sokiem.
Podawać z grillowaną papryką i cebulą, w razie potrzeby.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Merlot. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 entuzjasta wina Top 100 Best Buy of 2019