Spy Thai Beef
Spy Thai Beef może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 234 kalorie, 27g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni azjatyckiej. Jeśli masz sos sojowy, mieloną wołowinę, mielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest dobre. Spróbuj Wołowina Tajskie Curry, Tajska Sałatka Wołowa, oraz Tajska Wołowina z bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Dodaj mieloną wołowinę; gotować 8 do 10 protokół, łamanie na 1/2-calowe kruszy i mieszając od czasu do czasu.
W międzyczasie połącz wodę, masło orzechowe, sos sojowy, sok z limonki, czosnek w proszku, mielony imbir i czerwony pieprz.
Wymieszaj mieszaninę masła orzechowego z wołowiną. Nadal gotować na średnim ogniu 2 do 3 minut lub aż do ogrzania przez, mieszając od czasu do czasu.
Równomiernie podzielić mieszaninę wołowiny na sześć wonton Trójkąty, w razie potrzeby.
Dekoruj dodatkami, zgodnie z potrzebami.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Essay Chenin Blanc. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
![Esej Chenin Blanc]()
Esej Chenin Blanc
Essay Chenin Blanc to biała mieszanka o średniej masie, wyprodukowana z białej odmiany Chenin Blanc w RPA. Chenin Blanc nadaje winom aromat sałatki owocowej, guawy i melona oraz orzeźwiającą kwasowość. Niektóre sur leżą na mniej przez kilka miesięcy dodaje złożoności i ciała. Aromatyczny Viognier uzupełnia strukturę owoców o kwiatowe nuty. Wino jest idealne samo w sobie jako aperitif na ganku w upalny letni dzień. Chenin Blanc dobrze komponuje się z szeroką gamą potraw, zwłaszcza sushi, ostryg, azjatyckich Curry, słodko-kwaśnych potraw i letnich sałatek.Mieszanka: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier