Spumoni Sundaes z sosem Espresso Hot Fudge
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj deserów lodowych Spumoni z sosem Espresso Hot Fudge. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 506 kalorii, 5G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bitą śmietanę, słodko-gorzką czekoladę, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Gorący Sos Krówkowy, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Lody Bananan z sosem krówkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś amaretto i konfitury do rondla boilin. Zmniejszyć ogień do medium; gotować delikatnie, aż mieszanina zostanie zmniejszona do 3 łyżki, często mieszając, 3 do 4 minut.
Dodaj wiśnie; pozwól namoczyć w temperaturze pokojowej co najmniej 3 godziny. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Cover; chill.
Przynieś 2/3 szklanki śmietany, miód, andespresso w proszku, aby gotować na wolnym ogniu w innym smallsaucepan na średnim ogniu.
Dodać czekoladę i masło; ubijać do miękkości. Zrób z wyprzedzeniem: SOS Krówkowy można przygotować 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Przed użyciem przewijać, aż do wylewania.
Łyżka 1 łyżka sosu krówkowego dokażdy z 6 szklanek deserowych.
Do szklanki dodaj 1 miarkę lodów waniliowych i 1 miarkę lodów waniliowych.
Po 1 łyżce lodów Fudge sauceover. Top z whippedcream, mieszanka wiśni, i pistacje.