Springtime minestrone
Wiosenne minestrone może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food ma 50 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz warzywa, bulion warzywny, fasolę z masłem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Springtime Crockpot Minestrone, Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone, oraz Wiosenne Quiche.
Instrukcje
Zielone warzywa umieścić w średniej wielkości rondlu, a następnie zalać wywarem. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa są gotowane przez, o 3 min. Wymieszaj ugotowany makaron, fasolę i 1 łyżkę pesto. Rozgrzać, następnie kadzi do miski i top każdy z innym mżawka pesto.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetne wybory dla Minestrone. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.