Spooky-Sweet Candy Corn
Spooky-Sweet Candy Corn może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 1117 kalorii, 4G białka, oraz 24g tłuszczu. Mieszanka masła, ekstrakt waniliowy, mleko w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Spooky Eats: Candy Corn Milkshakes, Spooky Candy Apple Cocktails, oraz Spooky Sweet Potato" Worms "with Oozing Beef "Eyeballs" dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz cukier, masło i syrop kukurydziany w ciężkim rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia i dodać wanilię; odstawić.
Wymieszać cukier puder, sól i mleko w proszku; wymieszać z cukrem.
Odstawić około 20 minut, lub aż ostygnie na tyle, aby obsłużyć. Ciasto podzielić na 3 równe części i umieścić w miseczkach. Noszenie rękawice z tworzywa sztucznego, ugniatać żądaną ilość żółtego barwnika spożywczego do jednej miski ciasta; ugniatać żądaną ilość żółtego i odczytać do drugiej miski, aby utworzyć pomarańczowy. Pozostaw pozostałą miskę bez zabarwienia.
Rozwałkuj każdą porcję ciasta na długą, cienką linę o jednakowej długości. Ułóż liny ciasta obok siebie; naciśnij szwy razem za pomocą wałka do ciasta.
Pokrój w trójkąty ostrym nożem; kształtuj krawędzie, aby przypominały ziarna kukurydzy. Odstawić do twardości; przechowywać w szczelnym pojemniku.