Spis treści

Spis treści
Dom może być tylko przystawką, której szukasz. Na 4,25 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 818 kalorii, 13g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Ten przepis od Norecipes ma 11 fanów. Jeśli masz genoise, fasola waniliowa, woda i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to "Home Sweet Home" Domek Z Piernika, Strona Główna Gładki Dom, oraz Domowe frytki w domu.

Instrukcje

1
gotowana dynia kabocha
Składniki, których będziesz potrzebować
Kabocha SquashKabocha Squash
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2
Użyj ostrego, ciężkiego noża, aby przeciąć kabocha na pół od góry do dołu. Zeskrobać wszystkie nasiona i wyciąć ze środka za pomocą łyżki, a następnie użyć ostrej obieraczki do warzyw, aby usunąć zieloną skórę wraz z Zielonym miąższem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Kabocha SquashKabocha Squash
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Pokroić kabocha na kliny, a następnie na 1 cal kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kabocha SquashKabocha Squash
4
Umieść je na patelni z sosem wraz z wodą, cukrem, wanilią i laską cynamonu. Przykryć pokrywką i dusić na małym ogniu, aż widelec łatwo przejdzie przez kabocha (około 20-30 minut). Nie pozwól mu się zagotować, ponieważ kruszy się i wchłania zbyt dużo wilgoci. Schłodzić i przenieść płyn kabocha i kłusowania do zamkniętego pojemnika i przechowywać w lodówce na noc, lub do tygodnia.Genoise (z Tartelette)Ustaw podwójny kocioł z garnkiem wystarczająco dużym, aby pomieścić miskę do mieszania, a następnie przynieś wodę do gotowania na wolnym ogniu. Przesuń stojak piekarnik do pozycji środkowej i rozgrzać do 400 stopni F. Prep 18 x 13 jelly roll pan przez natryskiwanie oleju na nim i wyłożenie go pergaminem (olej pomaga papier trzymać się patelni). Następnie lekko nasmarować wierzch pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Kabocha SquashKabocha Squash
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Jajka, żółtka, cukier i sól umieścić w metalowej misce i ubijać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Umieść miskę w podwójnym kotle i ubijaj, podgrzewając, aż mieszanina osiągnie 100 stopni F (luke warm). Zamocuj miskę na mikserze i ubijaj wysoko z mocowaniem trzepaczki przez 5 minut. Objętość potroi się, a bladożółte wstążki jajka popłyną z trzepaczki, gdy będą gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Połączyć mąkę i skrobię kukurydzianą. Gdy mieszanina jaj jest gotowa, przesiać 1/3 mieszanki mąki do jaj i użyć ruchu składanego za pomocą szpatułki, aby delikatnie połączyć mąkę z jajami. Powtórz jeszcze dwa razy, składając między każdym dodatkiem, aż nie zobaczysz więcej grudek mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
8
Wlać do przygotowanej blachy do pieczenia i wygładzić wierzch (czysta Plastikowa linijka świetnie się do tego nadaje).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Piec przez 7-8 minut lub aż nóż wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
10
Niech genoise ostygnie na stojaku.Puree Kabocha
Składniki, których będziesz potrzebować
Kabocha SquashKabocha Squash
11
Za pomocą ricer lub młyn żywności, zrobić 1 zapakowany kubek puree kabocha (ten krok jest ważny, ponieważ usuwa wszelkie włókniste kawałki z kabocha).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kabocha SquashKabocha Squash
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
12
Dodaj to do robota kuchennego wraz z cukrem i proces, aż będzie gładki i kremowy.Krem Kabocha
Składniki, których będziesz potrzebować
Kabocha SquashKabocha Squash
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
13
Ubijaj śmietanę, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
14
Włóż wodę do małej miski bezpiecznej w kuchence mikrofalowej i posyp żelatynę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
15
Pozwól mu "zakwitnąć" na kilka minut lub aż nie zobaczysz więcej sproszkowanej żelatyny na wierzchu. Mikrofaluj go przez 20-30 sekund, aż po prostu zacznie się gotować (bądź ostrożny, szybko się przepełni).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
16
Wymieszać puree kabocha i stopioną żelatynę razem z łopatką. Wrzuć to do śmietany i kontynuuj ubijanie, aż puree z kabocha zostanie zmieszane, a krem utrzyma sztywne szczyty. Należy uważać, aby nie overwhip krem.Montaż Tortu Kremowego Kabocha
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Kabocha SquashKabocha Squash
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
17
Usuń genoise z patelni wraz z pergaminem i ustawić go na płaskiej powierzchni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
18
Wytnij dwa kwadraty 8" x 8" ze środka genoise. Obrać resztki i zarezerwować na inny użytek (świetnie nadają się do robienia triffli lub tiramisu).
19
Umyj wierzchołki obu kwadratów genoise 1/4 C płynu do kłusowania. Obrać papier pergaminowy z dala od jednego kwadratu i umieścić do góry nogami na czystym kawałku papieru pergaminowego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
20
Posmaruj wierzch tego kawałka genoise połową pozostałego płynu.
21
Rozprowadź na wierzchu wystarczająco dużo kremu kabocha, aby uzyskać nawet 3/8" warstwę kremu(czysta Plastikowa linijka świetnie się do tego nadaje). Obierz drugi kwadrat genoise z pergaminu i odwróć do góry nogami na pierwszą warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kabocha SquashKabocha Squash
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
22
Posmaruj pozostałą ciecz na wierzchu i dodaj kolejną grubą warstwę 3/8" cream.To zrobić polewę na ciasto, użyć ręczników papierowych, aby wysuszyć nadmiar płynu z pozostałych gotowanych kabocha i dodać je do Ziemniaków ricer. Ryż kabocha bezpośrednio na wierzchu ciasta, aby wyrównać warstwę pomarańczy "ryż". Oczyścić krawędzie nożem do ciasta i przechowywać ciasto w lodówce, aż będzie gotowe do serve.To podawać, użyj ostrego noża, aby pokroić ciasto na kawałki wielkości porcji, a następnie top każdy kawałek z lekką posypką fleur de sel i jeden pasek kandyzowanego yuzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
Kabocha SquashKabocha Squash
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
YuzuYuzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn