Spis treści

Spis treści
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Dom może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 615 kalorii, 42g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Ten przepis od Norecipes ma 24 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś zmielone goździki, średnią cebulę, gałązki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to "Home Sweet Home" Domek Z Piernika, Strona Główna Gładki Dom, oraz Domowe frytki w domu.

Instrukcje

1
Pięć tygodni przed dokonaniem choucroute (kiszona kapusta) do 1 tygodnia przed dokonaniem Knackwurst i dymu.Dwa dni przed utwardzeniem żeberek wieprzowych, mieszając sól, cukier i goździki i wcierając mieszaninę w mięso. Włożyć do torby ziploc i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.Dzień Choucroute Garnie
Składniki, których będziesz potrzebować
KnackwurstKnackwurst
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. opłucz utwardzone końcówki żeber.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki żeberKońcówki żeber
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wytnij tłuste końce z płyty boczku i posiekaj na grube pałeczki 1/4".
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek SlabBoczek Slab
4
Resztę boczku pokroić na pół wzdłuż, a następnie pokroić w grube prostokąty o grubości 1/2". Powinieneś skończyć z 8 kawałkami o 4" x 1 1/2 "x 1/2"
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
5
Dodać małe kawałki tłuszczu boczku do dużego pieca holenderskiego na średnim ogniu i wyłożyć trochę tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
6
Dodaj cebulę i czosnek i saute, aż będą miękkie, brązowy i słodki zapach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Dodać wino, miód, liście laurowe, jałowiec, pieprz, kminek, goździki i tymianek, a następnie doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Nasiona KminkuNasiona Kminku
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Dodać połowę kiszonej kapusty i wymieszać do połączenia. Żeberka Nestle do kiszonej kapusty wraz z kilkoma kawałkami dużego boczku. Połóż więcej kiszonej kapusty, a potem połóż resztę boczku. Przykryć pozostałą kiszoną kapustą, a następnie zalać wywar z kurczaka.Przykryć pokrywką i przełożyć do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Piec około 1 1/2 godziny, a następnie dodać wędzony kotlet schabowy na wierzchu choucroute garnie. Przykryć i wrócić do piekarnika, aż kotlety schabowe są rozgrzane, a reszta mięsa jest przetargu widłowego (o kolejne 30 minut)
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Dodaj ziemniaki do garnka obficie osolonej wody i gotuj do miękkości. Gdy ziemniaki są prawie gotowe, przynieść mały garnek z wodą na wolnym ogniu i dodać kiełbaski. Pozwól im gotować na wolnym ogniu, aż będą pulchne, a następnie wyjmij je z wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
11
Dodać kiełbaski na wierzchu choucroute garnie i wrócić do piekarnika odkryte na kilka minut, aby umożliwić skórki na kiełbaski do crisp.To podawać, położyć zdrową stertę choucroute na półmisku i przykryć różnymi kawałkami mięsa. Następnie otoczyć gotowanymi ziemniakami i udekorować czymś zielonym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia23
Magazyn