Spis treści
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Dom może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 75g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 503 kalorie. Na 9,03 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mirinu, liści limonki kaffir, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Spróbuj "Home Sweet Home" Domek Z Piernika, Strona Główna Gładki Dom, oraz Domowe frytki w domu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wszystkie składniki wody z ogórka w robocie kuchennym i puree. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach (takie jak chinois) lub opróżnić zawartość do kawałka ściereczki serowej i wycisnąć sok z ogórka.
Włożyć sok do lodówki i zarezerwować miąższ na coś innego.Do sałatki cebulowej, wystarczy dodać wszystkie składniki do małej miseczki i wymieszać, aby połączyć.
Dodaj trochę wody do parowca, który jest wystarczająco duży, aby pomieścić 4 ramekiny i podgrzać.Upewnij się, że ryba nie ma kości, przesuwając palcami po niej, a następnie posiekaj ją na szorstkie kawałki i wrzuć do robota kuchennego. Proces aż będzie gładka pasta.
Dodaj jajko, curry, mirin, skrobia kukurydziana, brązowy cukier, i sól i proces, aż gładkie i błyszczące, skrobanie w dół boki miski kilka razy. Opróżnij mieszaninę do miski i wymieszaj z liśćmi limonki i proszkiem do pieczenia za pomocą szpatułki.Obficie olej 4 ramekiny i podziel pastę rybną między ramekiny. Wcisnąć mieszaninę do ramekinów mokrą ręką i wygładzić wierzchołki.
Umieść ramekiny w gorącym naczyniu na parze i gotuj na parze przez 10-15 minut lub do momentu, gdy placki rybne będą nadmuchane i ugotowane.Gdy ramekiny są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, spuścić nadmiar płynu i unmould do płytkich misek.
Zalać trochę schłodzonej wody ogórkowej wokół ciasta rybnego, a następnie dodać małe kropelki słodkiego tajskiego sosu chili do wody ogórkowej. Top ciasto rybne z sałatką cebulową i kilka liści kolendry.