Spis treści

Spis treści
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj do domu. Jedna porcja zawiera 835 kalorii, 90g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.52 za porcję. 34 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka salsa verde, ocet, wapno i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj "Home Sweet Home" Domek Z Piernika, Strona Główna Gładki Dom, oraz Domowe frytki w domu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włóż wieprzowinę do zamrażalnika, aż będzie wystarczająco jędrna, aby ją pokroić (około 30 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2
Usuń nasiona i wynika z chili i umieścić je w misce. Zagotuj trochę wody i wylej ją na chili i pozwól im nawodnić (około 10 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Umieść chili w robocie kuchennym wraz ze wszystkimi innymi składnikami marynaty i procesu, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodaj marynatę do garnka i doprowadzić do wrzenia przez 5 minut. Niszczy to niektóre enzymy w świeżym ananasie, które mogą przekształcić mięso w papkę. Wyłączyć ogień, a następnie niech marynata ostygnie do temperatury pokojowej.Wyjmij pieczeń z zamrażarki i orient pieczeń jak masz to siedzi na patelni (tłuszczu stronie do góry). Chodzi o to, że chcesz pokroić mięso w grube plasterki 1/2", które będą układać się na siebie w patelni do pieczenia. Nie kroję całej drogi, co pomaga, gdy próbujesz złożyć pieczeń z powrotem.Posmaruj marynatę między każdą warstwą, aż każdy zakątek i cranny zostaną pokryte. Połącz pieczeń z powrotem. Przykryć i pozostawić do marynaty na nie więcej niż godzinę. Świeży ananas ma silny enzym, który rozkłada białka i podczas ogrzewania niszczy niektóre enzymy, nadal jest silnym zmiękczaczem mięsa. Jeśli używasz ananasa w puszkach, pozwól mu marynować się przez noc, ponieważ większość enzymu ulega zniszczeniu w procesie konserwowania.Gdy pieczeń jest gotowa do przejścia w piekarniku, Ustaw piekarnik na 450 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ananas W PuszceAnanas W Puszce
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Pieczeń umieścić na stojaku w patelni do pieczenia i dodać wodę do dna patelni (ma to na celu utrzymanie kapieli od palenia). Piecz przez 30 minut w tej temperaturze, a następnie umieść plastry ananasa na pieczeń i zmniejsz ogień do 300 stopni F. piecz, aż mięso będzie miękkie (około 3 godzin).Po wyjęciu mięsa z piekarnika przykryj je folią i pozostaw na około 20 minut. Gdy będziesz gotowy do podania, po prostu pokrój mięso w drobną kostkę. Lubię smażyć na patelni w tym momencie, aby dać kawałki trochę więcej karmelizacji, ale to zależy od you.To złóż tacos wystarczy podgrzać stos tortilli w kuchence mikrofalowej przykrytej wilgotnym ręcznikiem papierowym przez około 30 sekund. Używając 2 tortilli na taco, wypełnij mięsem, a następnie wierzch mieloną cebulą, kolendrą i salsą verde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierścienie AnanasowePierścienie Ananasowe
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Podawać z klinem limonki do wyciskania.Dla Salsy Verde
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
7
Przesuń stojak piekarnika do górnej pozycji i połóż kawałek folii. Zdobądź DNA tomatillos (aby nie eksplodowały), a następnie umieść je na folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Umieścić jalepenos strony skóry wokół tomatillos wraz z cebulą i czosnkiem. Włącz brojlery i niech wszystko, aby uzyskać ładny bąbelkowy char dzieje. Używając szczypiec, Odwróć rzeczy, a następnie przeciągnij na drugą stronę. Mniejsze elementy, takie jak cebula i czosnek może trzeba wyjść pierwszy.Płatki off nadmiar char (chcesz zachować niektóre z niego) następnie wrzucić wszystko w maszynce wraz z kolendry i sól i pieprz. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia75
Magazyn