Spis treści
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj do domu. Jedna porcja zawiera 835 kalorii, 90g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.52 za porcję. 34 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka salsa verde, ocet, wapno i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj "Home Sweet Home" Domek Z Piernika, Strona Główna Gładki Dom, oraz Domowe frytki w domu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włóż wieprzowinę do zamrażalnika, aż będzie wystarczająco jędrna, aby ją pokroić (około 30 minut).
Usuń nasiona i wynika z chili i umieścić je w misce. Zagotuj trochę wody i wylej ją na chili i pozwól im nawodnić (około 10 minut).
Umieść chili w robocie kuchennym wraz ze wszystkimi innymi składnikami marynaty i procesu, aż będzie gładka.
Dodaj marynatę do garnka i doprowadzić do wrzenia przez 5 minut. Niszczy to niektóre enzymy w świeżym ananasie, które mogą przekształcić mięso w papkę. Wyłączyć ogień, a następnie niech marynata ostygnie do temperatury pokojowej.Wyjmij pieczeń z zamrażarki i orient pieczeń jak masz to siedzi na patelni (tłuszczu stronie do góry). Chodzi o to, że chcesz pokroić mięso w grube plasterki 1/2", które będą układać się na siebie w patelni do pieczenia. Nie kroję całej drogi, co pomaga, gdy próbujesz złożyć pieczeń z powrotem.Posmaruj marynatę między każdą warstwą, aż każdy zakątek i cranny zostaną pokryte. Połącz pieczeń z powrotem. Przykryć i pozostawić do marynaty na nie więcej niż godzinę. Świeży ananas ma silny enzym, który rozkłada białka i podczas ogrzewania niszczy niektóre enzymy, nadal jest silnym zmiękczaczem mięsa. Jeśli używasz ananasa w puszkach, pozwól mu marynować się przez noc, ponieważ większość enzymu ulega zniszczeniu w procesie konserwowania.Gdy pieczeń jest gotowa do przejścia w piekarniku, Ustaw piekarnik na 450 stopni F.
Pieczeń umieścić na stojaku w patelni do pieczenia i dodać wodę do dna patelni (ma to na celu utrzymanie kapieli od palenia). Piecz przez 30 minut w tej temperaturze, a następnie umieść plastry ananasa na pieczeń i zmniejsz ogień do 300 stopni F. piecz, aż mięso będzie miękkie (około 3 godzin).Po wyjęciu mięsa z piekarnika przykryj je folią i pozostaw na około 20 minut. Gdy będziesz gotowy do podania, po prostu pokrój mięso w drobną kostkę. Lubię smażyć na patelni w tym momencie, aby dać kawałki trochę więcej karmelizacji, ale to zależy od you.To złóż tacos wystarczy podgrzać stos tortilli w kuchence mikrofalowej przykrytej wilgotnym ręcznikiem papierowym przez około 30 sekund. Używając 2 tortilli na taco, wypełnij mięsem, a następnie wierzch mieloną cebulą, kolendrą i salsą verde.
Podawać z klinem limonki do wyciskania.Dla Salsy Verde
Przesuń stojak piekarnika do górnej pozycji i połóż kawałek folii. Zdobądź DNA tomatillos (aby nie eksplodowały), a następnie umieść je na folii.
Umieścić jalepenos strony skóry wokół tomatillos wraz z cebulą i czosnkiem. Włącz brojlery i niech wszystko, aby uzyskać ładny bąbelkowy char dzieje. Używając szczypiec, Odwróć rzeczy, a następnie przeciągnij na drugą stronę. Mniejsze elementy, takie jak cebula i czosnek może trzeba wyjść pierwszy.Płatki off nadmiar char (chcesz zachować niektóre z niego) następnie wrzucić wszystko w maszynce wraz z kolendry i sól i pieprz. Proces do gładkiej.