Spirited gotowanie: Port, czekolada, i jeżyny Milkshake

Spirited gotowanie: Port, czekolada, i jeżyny Milkshake
Spirited gotowanie: Port, czekolada, i jeżyna Milkshake może być tylko napój szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 891 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $3.79 za porcję. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka jeżyn, lody waniliowe, Syrop z portowej czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gotowanie: Ciasto Czekoladowe Nocino, Spirited Gotowanie: Orangecello Czekoladowy Sernik Kwadraty, oraz Spirited Cooking: Truskawkowa Tarta Campari dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz Porto i skórkę pomarańczową w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się do 1/2 szklanki, 5 do 10 minut. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, powoli dodaj masło i czekoladę, często mieszając, aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Zdjąć z ognia i dodać ekstrakt z wanilii. Odstawić na koktajl mleczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Mielona Gałka Muszkatołowa I Więcej Do DekoracjiMielona Gałka Muszkatołowa I Więcej Do Dekoracji
3
Aby zrobić koktajl mleczny, umieść jeżyny i cukier w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować, aż cukier się rozpuści i owoce zaczną mięknąć, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Mielona Gałka Muszkatołowa I Więcej Do DekoracjiMielona Gałka Muszkatołowa I Więcej Do Dekoracji
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
4
Dodaj jagody do blendera wraz z lodami, mlekiem i 3 łyżkami syropu z Porto Chocolate. Mieszaj z dużą prędkością, aż do całkowitego połączenia, skrobając boki w razie potrzeby. Natychmiast wlać do szklanek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Standardowa Miska Waflowa Zawierająca Około 50 Kalorii1 Standardowa Miska Waflowa Zawierająca Około 50 Kalorii
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn