Spirited Cooking: Bourbon Glazed Carrots
Spirited Cooking: Bourbon Glazed Carrots to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 308 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Mieszanka pieprzu, wiosenna marchew, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 180 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marchew Klonowa Bourbon Glazurowana, Gotowanie: Ciasto Czekoladowe Nocino, oraz Spirited Cooking: Truskawkowa Tarta Campari dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Wrzuć marchew w oliwie z oliwek, wędzoną paprykę i obfite posypanie solą i czarnym pieprzem. Piecz przez 30 minut lub do momentu, gdy marchew będzie miękka po przekłuciu widelcem.
Podczas pieczenia marchwi, Bourbon umieścić w małym rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do duszenia i gotować, aż bourbon zmniejsza się o połowę, o 4 protokół.
Dodać cukier, mieszając do rozpuszczenia. Gotować 2-3 więcej minut, pozwalając SOS zagęścić. Obniżyć ogień i wymieszać z masłem i sokiem pomarańczowym, aż dobrze połączone. Doprawić do smaku szczyptą soli. Utrzymuj SOS ciepły, aż marchewki zostaną zrobione. Marchew wrzucić do ciepłej glazury i podawać natychmiast.