Spinasse Ragu
Spinasse Ragu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 786 kalorii, 43g białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Na $3.79 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, wino, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ragu, Poważny Ragu, oraz Ragu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-ćwiartowym holenderskim piekarniku gotuj wołowinę i wieprzowinę z solą i pieprzem na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż nie będą już różowe.
Odcedzić tłuszcz za pomocą durszlaka na dużej misce. Wyrzucić tłuszcz i przenieść mięso do dużej miski; odstawić.
W dużym robocie kuchennym umieść cebulę, marchew, seler i czosnek. Przykryć; procesować do drobno posiekanego. W tym samym holenderskim piekarniku rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Dodać posiekane warzywa i rozmaryn; gotować około 15 minut lub aż warzywa zaczną brązowieć.
Dodaj pomidory i zarezerwowane mięso do warzyw; gotuj około 15 minut dłużej lub aż pomidory przyciemnią kolor.
Dodaj czerwone wino. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. Gotować około 15 minut dłużej lub aż płyn zmniejszy się o połowę.
Dodać bulion z kurczaka; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Powoli gotować na wolnym ogniu 3 do 4 godzin lub do miękkości mięsa. Wmieszać gałkę muszkatołową w ciągu ostatnich kilku minut czasu gotowania.