Spiedini z kurczaka i cukinii z migdałową salsą Verde

Spiedini z kurczaka i cukinii z migdałową salsą Verde wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, cukinię, piersi z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cukinia Salsa Verde, Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa, oraz Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Namoczyć 12 (10-calowe) drewniane szaszłyki w wodzie 30 minut, aby zapobiec przypaleniu.
Przygotować grill na średnim ogniu.
Aby przygotować salsę, połącz pierwsze 12 składników; odstaw na bok.
Aby przygotować spiedini, nawlecz kurczaka i cukinię na przemian na każdy z 12 (10-calowych) szaszłyków. Spiedini zalać sprayem do gotowania; posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Miejsce na stojaku do grillowania; grill 6 minut lub do momentu zakończenia, obracając raz.