Spiedini di Pesce Spada al Rosmarino

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Spiedini di Pesce Spadan al Rosmarino może być spektakularny przepis spróbować. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 17g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki rozmarynu, sok z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pesce Spadan All ' Isolana, Pesce spada steccato e grigliato (Griddled garlic & mint studded swordfish), oraz Pesce spada con capperi alla calabrese (miecznik w stylu kalabryjskim z kaparami) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozmaryn moczyć w wodzie kilka godzin lub przez noc.
Połącz oliwę z oliwek, sok z cytryny, sól i pieprz w dużej wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; dodaj miecznika, paprykę i cebulę. Uszczelnij torbę i schłodzić 30 minut, obracając od czasu do czasu. Nawlecz ryby i warzywa na rozmaryn. Kebaby grillowe, przykryte pokrywą grilla, na wysokim ogniu (od 400 do 45