Spider Cupcakes
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj spider Cupcakes. Ten przepis zawiera 24 porcje z 265 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 84 centy za porcję, ten przepis okładki 1% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka posypek czekoladowych, pianki, minis m&M i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 10%. Ten wynik jest improvable. Spróbuj Spider Cupcakes, Spider Cupcakes, oraz Babeczki Sowa i Pająk podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować ciasto wymieszać ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Napełnij 24 papierowe kubki muffinowe pełne dwie trzecie.
Piec w temperaturze 350° przez 21-26 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.
Na lukier, w małym rondlu, połączyć cukier, kakao, masło i mleko. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać w wanilii.
Przełożyć do dużej miski. Beat aż zgęstnieje i mieszanina zaczyna tracić swój połysk, około 8 minut.
Pianki pokroić na pół, połówkę położyć na każdej babeczce. Frost marshmallow and top of cupcake. Babeczki zanurz w czekoladowych posypkach.
Umieść odrobinę lukru na każdym M&M i naciśnij na babeczki dla oczu.
W przypadku nóg pająka użyj metalowego lub drewnianego szpikulca, aby wykopać cztery otwory po przeciwnych stronach babeczek; włóż kawałek lukrecji do każdej dziury.