Spicy Slow Cooker Wołowina Chili

Spicy Slow Cooker Wołowina Chili może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 619 kalorii, 52g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, sos pomidorowy, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 45 minut. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pikantna Wołowina Chili, Slow-Cooker Spicy Southwest Beef and Bean Chili, oraz Slow-Cooker Pikantne Chili.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu do połysku.
Dodać cebulę i paprykę, doprawić solą i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 8 protokół.
Dodać czosnek, chili w proszku, i kminek, mieszać do Płaszcz warzywa, i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodać mieloną wołowinę i odmierzoną sól i gotować, rozbijając mięso na małe kawałki drewnianą łyżką, aż wołowina nie będzie już różowa, około 7 minut.
Przenieść mieszaninę do wolnej kuchenki, dodać pokrojone w kostkę pomidory i ich soki, sos pomidorowy i fasolę, i mieszać do połączenia. Przykryć i gotować, aż chili zgęstnieje i smaki stopić, o 8 godzin na niskim lub 6 godzin na wysokim.Mieszać w jalapeños lub zielone chiles. Smak i doprawić solą w razie potrzeby, i podawać z serem, szalotki, i kwaśną śmietaną.